Benvinguts a la realitat. 30 anys de música a Sabadell

0
30 anys música sabadell

Dissabte 5 d’octubre 2019
Teatre Principal. Sant Pau, 6
21.00 h
Entrades: 10 € / compra online

Benvinguts a la realitat. 30 anys de música a Sabadell

Amb Bars, Tancat x Defunció, La Gran Aventura (by XVB) i Llongue (ex La Madam)

“Un repàs al millor poprock en català dels darrers 30 anys des de Sabadell realitzat pels mateixos artistes que van marcar una dècada gloriosa i que ara podem seguir gaudint de les seves/nostres grans cançons. “És un homenatge a una generació sense complexes, creativa i inconformista, un espectacle amb empremta, gestat, interpretat i promogut per gent de casa”.

La potent escena musical de Sabadell durant els anys vuitanta i noranta va quedar una mica eclipsada pels grups “oficials” del rock en català (Sau, Els Pets, Sopa de cabra, Sangtraït), per això es vol recuperar i reivindicar una part molt important del patrimoni musical, popular i més recent, de Sabadell.

-Publicitat-