Lesbofòbia, 1 documental i 10 respostes

0
lesbofobia documental sabadell

Dijous 26 setembre 2019
Cinemes Imperial
19.00 h

Lesbofòbia. 1 documental i 10 respostes

10 testimonis analitzant i proposant estratègies per fer front a una de les violències de gènere més invisibilitzades…

Amb els testimonis de: Berta Frigola Solé, Brigitte Vasallo, Clara Peya Rigolfas, Claudia Fuentes, Dolores Pulido, Laura Freijo Justo, Maio Erraleka, Júlia Serrasolsas, Anne Cath.

Dirigit i editat per Inés Tarradellas
Produït per Creacion Positiva

A través de 10 testimonis es construeix una narrativa coral de denúncia i visibilització, amb l’objectiu de reflexionar i donar respostes, tot convidant a prendre consciència de l’impacte de la lesbofòbia en intersecció amb altres violències.

Creación Positiva

Organització feminista d’acció social que treballa per a fer efectius els Drets Sexuals a la societat a través de programes d’atenció, accions de sensibilització, formació i incidència política.

En els seus anys de treball i amb tota la seva experiència detecten una carència flagrant de materials i recursos que parlin d’aquesta violència en concret, i és per això que decideixen fer una peça audiovisual que ompli aquest buit. El que anava a ser un vídeo curt per a publicar a xarxes socials acaba convertint-se en un curt documental.

La directora

Inés Tarradellas és dissenyadora de comunicació, consultora i realitzadora feminista. Es vincula per primer cop amb Creación Positiva per assessorar-los estratègica i artísticament sobre com enfocar i concretar l’encàrrec que volen portar a terme, i acaba realitzant, amb elles i gairebé sense buscar-ho, la seva primera peça documental.

-Publicitat-