Revisió anual (mai és tard) reestrena a La Bàscula

0
revisió anual teatre sabadell bàscula

Dies 13, 14, 15, 20, 21 i 22 setembre 2019
Teatre La Bàscula. Gorina i Pujol, 60
Dv i ds: 21.00 h / Dg: 18.00 h
Entrades: reserves online

 Revisió anual (mai no és tard), de Montserrat Cornet i Planells

Tres dones d’edat que no es coneixen de res coincideixen en la consulta de la seva metgessa per tal de passar la revisió mèdica anual. Mentre esperen, es fan amigues i s’expliquen les seves respectives històries, les seves vivències, les seves aficions, els seus records, les seves inquietuds, les seves neures…

Acorden que cada any aniran plegades a fer-se la revisió mèdica. En les posteriors trobades a la consulta, descobreixen que d’alguna manera, alguna cosa de la història de cada una ha entrat a formar part de la història de les altres…

Són tres destins, tres móns, tres petites històries.
Tres escenes, tres trobades, tres canvis en les seves idees.

Grup de Teatre Tatxa

-Publicitat-