Sopar Estellés a Sabadell

0
sopar estellés sabadell

Dimecres 18 de setembre 2019
Casal Can Capablanca. Comte Jofre, 30
20.00 h
Preu sopar: 18 € / inscripcions 

Sopar Estellés

El sopar començarà a les 8 del vespre, amb una presentació a càrrec del poeta, traductor i crític literari Francesc Parcerisas, que parlarà del poeta de Burjassot i en llegirà alguns textos. A continuació, els participants del sopar se sumaran a la Nit de Canya – Tapa que organitza cada dimecres el restaurant de Can Capablanca. Finalment hi haurà micròfon obert per aquells que vulguin llegir algun text del poeta, a més de poder continuar conversant de poesia amb Francesc Parcerisas.

Què són els Sopars Estellés?

Aquesta iniciativa va néixer l’any 2010 amb l’objectiu de difondre el nom i l’obra de Vicent Andrés Estellés i s’inspira en les populars Burns Nicht d’Escòcia (pel poeta Robert Burns). Se celebra anualment a més de 40 poblacions, tant del País Valencià com al Principat, un dia del mes de setembre. Els Sopars Estellés combinen poesia i gastronomia en un ambient festiu i popular, el marc més adient per recordar el poeta de Burjassot.

Des del 2016, la Federació Llull coordina els Sopars Estellés a Barcelona, Palma i València que es fan normalment a finals de setembre. A Barcelona l’organitza Òmnium Cultural conjuntament amb l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i l’associació Espai País Valencià.

A Sabadell està organitzat conjuntament per Òmnium Sabadell i el Casal Popular i Independentista Can Capablanca al seu restaurant.

-Publicitat-