Yerma, Cámara de Teatro

0
Yerma alternativa sabadell teatre

Dissabte 21 i diumenge 22 de setembre 2019
Alternativa Teatre. Marià Aguiló, 22
Ds: 22.00 h / Dg: 19.00h
Entrades: 12 € / reserva online

Yerma

La relació entre Yerma i el seu marit es va corcant paulatinament perquè, malgrat desitjar-ho amb delit, ella no aconsegueix quedar-se embarassada. La vida passa i la tristor s’apodera d’ella: la nostàlgia d’un possible amor d’adolescència que mai va esdevenir-se, el desencís de les amistats que s’allunyen pels fills, la pèrdua de la joventut i la llar conjugal que esdevé una autèntica presó. Un retrat cru dels nivells més privats de la nostra societat on s’esdevenen les tragèdies més reals, la tragèdia íntima de Yerma, la tragèdia de no poder desenganxar-se del propi cos.

Repartiment: Pilar Orenes, Silvia Rodríguez, Montserrat Valentí, Adela Guiu, Sandra Iniesta
Adaptació i direcció: Xabyer Cámara
Text: Federico García Lorca
Producció: Cia. Cámara de Teatro

Idioma: Castellà
Durada: 65′

-Publicitat-