El món de Clara Schumann

0
Clara Schumann sabadell teatre principal

Divendres 18 d’octubre de 2019
Teatre Principal. Sant Pau, 6
21.00 h
Entrades: 15 € / compra entrades

El món de Clara Shumann

Bicentenari del naixement de Clara Schumann (1819-2019). Josep M. Almiron, piano; Alberto Reguera, violí i Danid Bonet, trompa”

Enguany celebrem el bicentenari del naixement de Clara Schumann, una ocasió ideal per conèixer dos dels seus romanços per a violí i piano. Aquestes peces estan imbuïdes del lirisme i l’esperit poètic que impregna tota l’obra de Schumann, un dels grans talents romàntics del segle XIX. La pianista i compositora alemanya, nascuda com a Clara Wieck, va ser obligada a deixar de compondre quan es va casar amb Robert Schumann.

Tot i això, els anys no han fet més que demostrar el seu gran talent i sensibilitat musical. Les dues peces de Schumann seran interpretades pel duet Almirón – Reguera, i el programa es tancarà amb una de les obres mestres de la música de cambra del Romanticisme: el trio per a trompa en mi bemoll de Johannes Brahms, que comptarà amb la interpretació del músic David Bonet.

Josep M. Almiron, piano
Alberto Reguera, violí
David Bonet, trompa

Programa:
1a Part
Romances per a violí i piano op.22 de Clara Schumann
Sonata n. 3 per a violí i pianom en do menor opus 45 d’Edvard Grieg

2a Part
Trio per a trompa en Mi bemoll major opus 40 de Johannes Brahms

Organitza: Joventuts Musicals de Sabadell

-Publicitat-