Rah-mon Roma, 35 anys d’animació

0
rah-mon roma estruch sabadell

Dissabte 19 d’octubre 2019
Estruch. Sant Isidre, 140
A partir de les 16.30 h
Gratuït

Rah-mon Roma, 35 anys d’animació

Rah-mon Roma celebra els seus 35 anys d’ofici d’animador amb una trobada pluridisciplinària de tarda (actuacions, instal·lacions i tallers) per a públic familiar al pati de l’Estruch que acabarà al teatre, a les 21 h amb un espectacle únic i irrepetible.

Rah-mon Roma celebra els seus 35 anys d’ofici d’animador amb una trobada pluridisciplinària de tarda (actuacions, instal·lacions i tallers) per a públic familiar al pati de l’Estruch que acabarà al teatre, a les 21 h amb un espectacle únic i irrepetible.

El sabadellenc Rah-mon Roma, un referent en el món de l’animació, celebra els seus 35 anys d’ofici acompanyat de músics, actors, artistes de circ i il·lustradors amb qui ha compartit un tros de camí. Es tracta d’una trobada pluridisciplinària en la que es desplegaran tot d’actuacions, instal·lacions i tallers al pati de l’Estruch. Tot plegat comença a fer xup-xup a l’olla… i ens agradaria molt que vinguéssiu a tastar el caldo!

Pati de l’Estruch: a partir de les 16.30 h: espectacles d’animació, de música i de contes amb actuacions de: La Tresca, Jaume Ibars, Carles Cuberes, Ai Carai Carai, Jordi Tonietti, LaBerta del Poblet, Sussagna Navó, Rosa Fité, Els Dials i tallers de l’Obrador.

Teatre de l’Estruch, a les 20.45 h: un espectacle amb una única representació:

EL PARLAR DELS AMICS. 35 anys recorrent món i compartint música, il·lustració, text, imatges, moviment… Un fil que esdevé troca i una troca que es transforma en fil.

Amb la participació d’una bona colla d’amics i amigues de viatge: Bufanúvols, Toni Ten, Cia L’Ou Ferrat (Oriol Cases i Werens), Marta Gorchs, Lluís Molas, Roger Canals, Jaume Barceló, La Tresca, l’Associació Caravàs, Els Seegers i Els Dials.

-Publicitat-