La tendresa d’Alfredo Sanzol al Teatre Principal

0
la tendresa teatre principal sabadell

Diumenge 20 d’octubre de 2019
Teatre Principal. Sant Pau, 6
18.00h
Entrades: 10, 14, 20 € / compra online

La tendresa d’Alfredo Sanzol

Amb Marta Pérez, Jordi Rico, Laura Aubert, Ferran Vilajosana, Albert Prat i la sabadellenca Elisabet Casanovas.

Arriba al Principal un dels muntatges més exitosos de la temporada passada a Barcelona. La tendresa és una producció de T de Teatre i Dagoll Dagom, un espectacle escrit i dirigit pel dramaturg Alfredo Sanzol.

A mig camí entre el conte i la comèdia d’embolics que William Shakespeare no va escriure mai, La tendresa imagina una trobada molt especial de sis personatges a una illa deserta. Una reina amb poders fa naufragar el vaixell de l’Armada Invencible on viatja amb les seves dues filles, per trobar la tranquil·litat i, sobretot, viure lluny dels homes en una illa deserta. El que no sap la reina és que precisament en aquesta illa hi viuen un llenyataire i els seus dos fills que van escapar del món fugint, com no podia ser d’altra manera, de les dones. L’embolic està servit.

Alfredo Sanzol, text i direcció
Joan Lluís Bozzo, traducció
Laura Aubert, Elisabet Casanovas, Albert Prat, Marta Pérez, Jordi Rico i Ferran Vilajosana, intèrprets
Alejandro Andújar, escenografía i vestuari
Pedro Yagüe, il·luminació:
Fernando Velázquez, música original

-Publicitat-