Clara Peya, presenta Índiga

0
clara peya cava urpi sabadell

Divendres 8 de novembre 2019
Cava Urpí. Sant Maties, 5
22.00 h
Entrades: 18 € / compra online

Clara Peya presenta Índiga

Presentarà Índiga, acompanyada de Vic Colomer al baix.

Amb vuit disc publicats, Clara Peya combina els sons del jazz, el rap, el pop i l’electrònica. Amb els seu últim treball Estómac, continua la recerca feminista feminista ja inciada amb Oceanes i busca deconstruir la idea de l’amor romàntic tal com l’entenem (o més aviat ens el volien fer entendre).

Pianista i compositora, Clara Peya és considerada una de les creadores més originals i úniques que han aparegut en els darrers temps en l’escena musical del país. Una biografía frenètica que transita entre la música, el teatre i l’activisme i que aquest 2019 ha estat reconeguda amb el Premi Nacional de Cultura i amb el galardó a Millor disc de l’any per la crítica dels Premis Enderrock per ‘Estómac’ (Satélite K, 2018).

Musicalment, Peya és inclassificable: bascula entre la música de cambra, el jazz, el pop i l’electrònica, mantenint sempre com a centre de gravetat el piano.

Ella és energia i sentiment en estat pur, sense deixar de banda el crit i el compromís amb la llibertat. Una personalitat artística contagiosa i torrencial que en directe es despulla, es transforma i s’escampa per tot l’escenari i més enllà. La seva forma personal de tocar ha fet que sigui considerada una de les pianistes catalanes més escèniques i transgressores.

-Publicitat-