Concert de tardor a la Puríssima

0
coral concert sabadell

Dissabte 9 de novembre 2019
Laa Puríssima. Via Massagué, 21
18.00 h
Taquilla inversa

Concert de tardor amb la particpació de tres corals
Coral Ressò de Sabadell. Direcció Miquel Garcia

La Coral Ressò és un cor amateur integrat per 35 cantaires de totes les edats, que va néixer l’any 2003 al col·legi de les Escolàpies de Sabadell i, des del 2005 en Miquel Garcia Gomà, actual director, es fa càrrec de la coral.

El cor té un repertori variat, tradicional i modern, i ha crescut amb diferents projectes com “El Príncep d’Egipte”, la “Missa en Sol Major de Schubert”, el medley del musical “Els Miserables” i una producció amb la banda de blues “Alberikus Blues Band”.

Agrupació Coral de Carcaixent. Direcció Josep Antoni Martínez

L’Agrupació Coral de Carcaixent va ser creada l’any 1995 per Agustín Caballero, amb la finalitat de difondre el cant coral a la localitat. Cada any organitzen diversos festivals de cant coral, com el festival de Primavera, el de Nadal i el de les Festes Patronals.

Actualment són uns 40 cantaires i interpreten a quatre veus tant música religiosa com tradicional i popular, d’autors de diverses èpoques i nacionalitats.

coral carcaixent

Coral Catasons, de l’Escola de Música Creu Alta de Sabadell. Direcció: Mariona Sánchez

La Coral Catasons va ser fundada el 2004 a la seu de l’Escola de Música i Centre de Grau Professional Creu Alta per la seva actual directora, Mariona Sànchez i Griera. És una coral mixta formada per 70 cantaires d’entre 50 i 75 anys.

Han realitzat concerts arreu de Catalunya i a escenaris com el Centre Cultural de Caixa Terrassa, el Teatre-Auditori de Sant Cugat o el Palau de la Música Catalana i, fora de Catalunya, a països com França, Itàlia, Hongria, Holanda o Bèlgica.

El seu repertori és ampli i contempla des de grans obres corals fins a músiques de cinema o melodies de Broadway, així com músiques ètniques i repertori coral català.

coral catasons

-Publicitat-