Una família normal, Companyia Estrena Morena

0
familia normal teatre sol

Del 9 de novembre a l’1 de desembre 2019
Teatre del Sol.
Ds: 21.30 / Dg: 18.30 h
Entrades: 15 €/ reserva online

Una família normal, Companyia Estrena Morena

Text: Marta Buchaca
Direcció: Alba Collado

Una família normal és un text que tracta la història d’una família desestructurada a partir d’un incident: la mort de la mare. L’obra es desenvolupa a partir d’un procés de salts temporals constants que es mouen en tres temps diferents: el passat, en què veiem com aquesta família assumeix la mort d’aquesta figura; un passat recent, en què veiem com la Joana, la protagonista de la història, intenta refer la seva vida; i un present, en què veiem que aquest intent fracassa i que la Joana només podrà aconseguir ser feliç si supera o abandona tot aquest passat.

Una família normal és una obra escrita per l’autora Marta Buchaca que encara no s’havia portat mai a l’escena.
És la companyia Estrena Morena (formada pel Carles Prats i el Jep Barceló) qui va proposar fer-la i estrenar-la a l’Estruch de Sabadell l’abril del 2019.

L’espectacle és un drama que tracta sobre com podem construir un futur si el nostre passat està ple de dolor i de ferides que no han estat encara tancades.
La Joana s’haurà d’enfrontar a la seva família i als monstres de la seva infància per aconseguir el seu objectiu: tenir una família normal. És un espectacle que juga amb les temporalitats, que convida a l’espectador a un viatge a través dels records i del present de la seva protagonista, que es desplega com un àlbum de fotografies d’infància, alhora que mira cap a un futur inhòspit. La Joana haurà de trobar la llibertat dins del dolor del seu present, i aconseguir vèncer la soledat.

-Publicitat-