Homenaje + Càpsules de circ + Circ en família

0
homenaje circ vella sabadell estruch

Divendres 29 de novembre 2019
Estruch. La Vela. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 10 € / compra online

Homenaje. Circ

Íntima i minimalista, en la nova peça de la companyia En Diciembre, l’artista Sílvia Capell s’enfila a la perxa xinesa entre micròfons, flors seques, aigua i pintallavis.

Homenaje vol ser una peça de perxa xinesa femenina i desobedient. Una dona i un llop són els protagonistes d’una tragicomèdia que viatja de la mort a l’amor. Micròfons, flors seques, pintallavis, aigua i música componen un bodegó que posa les tècniques de circ al servei de l’acció dramàtica. Sobre l’escena hi trobareu l’artista de circ Sílvia Capell i el percussionista Bernat Torres. Homenaje és una rebel·lió contra allò establert.

En Diciembre és una companyia de circ fundada el 2014 per Sílvia Capell i Sergio González, des de llavors han creat i produït diverses peces riques en imaginaris com Purpusii, que han aplaudit tant el públic com la crítica.

FITXA ARTÍSTICA

Sílvia Capell, idea i artista en escena
Bernat Torras, so i artista en escena
Roberto Magro i Alba Sarraute, mirada externa
Txell Joanot, vestuari
Joana Serra, disseny de llums
Uli constructor

Amb la col·laboració de la Central del Circ

Càpsules de circ. Conte Contat. 20.15 i 22.00h. Estruch Bar

A càrrec de: Maria López

Fotografia de l'activitat

Una història comença, pot ser que parli sobre tu o sobre jo. Una arribada a una societat que diu coses i que s’implica en tu. Com afecta aquesta pressió externa en mi?
I quan sembla que no pots caure més, et comences a enlairar.

És un conte sobre una nena, sobre la seva autoestima i la pressió estètica que viu, i sobre un procés de canvi que pot començar en qualsevol moment.

Circ en família. Dissabte 30. 12.00h

Fotografia de l'activitat

Malabars, equilibris amb objectes, trapezi, pal xinès, teles aèries, jocs… Circ en Família és una activitat que permet experimentar amb una gran varietat d’especialitats circenses des del centre de la pista. Infants i adults aprenen el que significa el “més difícil encara” gràcies al guiatge dels professionals de l’Associació Tub d’Assaig. No sempre és fàcil aguantar l’equilibri ni arreplegar totes les boles que voltegen per l’aire, ni sostenir-se sobre les teles aèries. Però la diversió i la bona companyia estan assegurades.

Durada: Dues hores

Recomanat a partir de 4 anys

-Publicitat-