La vida d’en Carbassó, cinema d’animació

0
vida carbasso sabadell espai cultura

Dissabte 30 de novembre 2019
Espai Cultura Fundació 1859. Carrer d’En Font, 25
Entrades: 3 € (menors 2 anys gratuït)/ Venda d’entrades a la recepció o via codetickets.com.

La vida d’en Carbassó, cinema d’animació

Carbassó és un nom estrany per a un nen de 9 anys, tot i que la seva història és sorprenentment universal. Després de la sobtada mort de la seva mare, Carbassó es fa amic d’un simpàtic policia, Raymond, que l’acompanya a la seva nova llar d’acollida amb altres orfes de la seva edat. Carbassó, al principi, lluita per tal d’adaptar-se a aquesta canvi estrany i hostil. Amb l’ajuda de Raymond i dels seus nous amics, Carbassó aprendrà a estimar i a confiar en els altres.

La vida d’en Carbassó és una adaptació animada en stop-motion de la novel·la de Gilles Paris Autobiographie d’une Courgette. Una aposta diferent, valenta i pedagògica de cinema per a nens, i una de les pel·lícules d’animació més guardonades dels últims anys (entre d’altres, va guanyar el premi a la millor pel·lícula als festival d’Annecy i Angulema i va estar nominada als Globus d’Or com a millor pel·lícula d’animació).

Direcció: Claude Barras.
País: Suïssa.
Any: 2016.

Idioma de projecció: Versió doblada al català.
Duració: 64′ minuts.
Edat recomanada: A partir de 7 anys.

-Publicitat-