Aürt, Circ en família i Càpsules de circ

0
aurt estruch sabadell

Dissabte 14 de desembre 2019
Estruch. Sant Isidre, 140

Un dissabte de circ a l’Estruch!

Aürt. Des-equilibrats. 19.30 h La Vela. 

Entrades: 10 € / compra online

La paraula «Aürt», que significa xoc o topada brusca, dona peu a un joc per capgirar tot de disciplines circenses, com els malabars o el cercle aeri.

La companyia Des-equilibrats, formada per Antoni Rosselló i Coloma Roig, es posen a les mans de Jordi Aspa (Escarlata Circus) per capgirar les disciplines circenses com els malabars, l’acrobàcia aèria i la manipulació d’objectes. El punt de partida de l’espectacle és “Aürt”, un mot català en desús que significa xoc o topada brusca. Així doncs, Aürt és un accident inesperat que canvia de manera inesperada la vida de dos personatges. Començaran de nou i davant del buit es qüestionaran tot allò que han viscut i el que els queda per viure. Gràcies a aquesta topada reconstruiran la seva vida, i de retruc el circ que coneixem.

Des-equilibrats és una companyia mallorquina que neix a Mallorca el 2013 amb l’objectiu de difondre i promoure les arts de circ per al desenvolupament cultural i social.

Fitxa artística

Jordi Aspa, direcció i autoria
Antonio Rosselló i Coloma Roig, autoria i interpretació
Bet Miralta, assessorament artístic

Amb la col·laboració de Institut d’Estudis Baleàrics (Consell de Mallorca)

Circ en família. 11.00 h  

Entrades: 2 € / compra online

Malabars, equilibris amb objectes, trapezi, pal xinès, teles aèries, jocs… Circ en Família és una activitat que permet experimentar amb una gran varietat d’especialitats circenses des del centre de la pista. Infants i adults aprenen el que significa el “més difícil encara” gràcies al guiatge dels professionals de l’Associació Tub d’Assaig. No sempre és fàcil aguantar l’equilibri ni arreplegar totes les boles que voltegen per l’aire, ni sostenir-se sobre les teles aèries. Però la diversió i la bona companyia estan assegurades.

Durada: Dues hores

Recomanat a partir de 4 anys

Fotografia de l'activitat

Càpsules de circ. Evolució. Kaitlyn Patrizia Delaney. 19.00 i 20.30 h

EstruchBar. Entrada lliure

El sentit general de desenvolupament, vol dir progressar?

Les característiques del procés d’evolució de l’animal al ser humà no existeixen.

El ser humà és animal.

Aquesta peça és el resultat d’una recerca amb els moviments de les articulacions. Des de les quatre potes fins a caminar dempeus, des del terra fins l’aire, som iguals.

Fotografia de l'activitat

 

-Publicitat-