Conte de Nadal al Teatre del Sol

0
conte nadal

Diumenge 29 de desembre 2019
Teatre del Sol. Sol, 93
18.00 h
Entrades: 8 € / reserva online

Conte de Nadal

Text: Charles Dickens
Direcció: Corals Musicorum

El Nadal musical torna de la mà de Charles Dickens al Teatre del Sol

Les corals Musicorum (cor adult) amb El cor de la nit (cor infantil) i SOM·night (cor jove), ens presenten el concert «Conte de Nadal» de Charles Dickens. Un conte musical per a cor i piano amb música de John Williams, Alan Menken, John Debney, Paul Williams i Danny Elfmant i amb la participació de les veus infantils, de joves i adults que conformen les Corals Musicorum.El conte dirigit per Sònia Gatell i amb acompanyament al piano de Sergi Rodríguez, ha estat adaptat al català per David Pintó, Xavier Torras i Montse Gatell, amb arranjaments de Xavier Torras. Per a la narració del conte es compta amb la participació de l’actor de Sabadell i gran col·laborador del Teatre del Sol, Enric López.

El «Conte de Nadal» de Charles Dickens explica la història del senyor Scrooge, un vell garrepa i malhumorat que viu reclòs en un món solitari d’odi i menyspreu fins el moment que, una nit abans del dia de Nadal, és visitat per tres esperits – el del passat, el del present i el del futur – que aconsegueixen canviar la seva percepció del món fent-li veure què va perdre en el passat, com s’allunya de la felicitat i el bé en el present i quin futur de solitud i rancúnia li espera en el futur. La vida d’Ebeneezer Scrooge canvia radicalment a partir d’aquell moment i l’esperit del Nadal aconsegueix imposar-se arreu.

Que serveixin aquestes cançons per abraçar a tots aquells que decideixin escoltar-nos i fer d’aquest concert la banda sonora del seu Nadal en família.

-Publicitat-