La fabricanta, de Dolors Monserdà

0
dolors monserda la fabricanta

Dimecres 18 desembre 2019
Espai Cultural Àgora. Sol i Padrís, 93
20.00 h
Entrada lliure

 La fabricanta, de Dolors Monserdà. Lectura dramatitzada

En el marc del programa del club de lectura d’Òmnium Sabadell i aprofitant que enguany és l’Any Dolors Monserdà, Òmnium Sabadell organitza una lectura dramatitzada de la novel·la La fabricanta, de l’escriptora catalana Dolors Monserdà.

Xajo Gorina i Lídia Guarch, amb el suport tècnic d’Albert Pau, ens oferiran una selecció de fragments de La fabricanta, novel·la que segueix la progressió social ascendent de l’Antonieta, el seu personatge principal,  gràcies a la seva intel·ligència i el seu esforç.

Els intèrprets

Xajo Gorina – Terrassenc de naixement. Economista i gerent d’una empresa. Dedica el seu temps lliure al teatre. Vinculat al món teatral de Sabadell: actualment a la temporada del Teatre del Sol, al teatre musical d’Escènics i també a la companyia teatral Tres Homes Grossos. Ha participat també amb la companyia teatral Associació Artística  Encert i La Faràndula.

Lídia Guarch – Nascuda a Sabadell. Llicenciada en Filosofia i Lletres. Ha cursat estudis de documentació, arxivística i gestió d’exposicions. Ha col·laborat i treballat a l’Arxiu Històric de Sabadell, a l’Arxiu Comarcal de Terrassa i a l’Arxiu del Museu Marítim de Barcelona. La seva afició a la pintura i a l’escriptura li ha permès de participar en diferents esdeveniments i actes com a comunicadora. Ha presentat diversos projectes on la música, la paraula i la pintura han estat els llenguatges per a expressar emocions i sentiments. Vinculada a la companyia teatral Tres Homes Grossos.

 

-Publicitat-