Marta Pessarrodona, Cicle Escriptors i Paisatge

0

Dimecres 5 de febrer de 2020
UES. Salut, 16
19.30 h
Entrada lliure

Marta Pessarrodona, cicle Escriptors i Paisatge

Presentació de llibre: “A favor nostre” a càrrec de l’autora. Antologia i pròleg d’Àngels Gregori.

L’’any 1968 afirmava «el que més em doldria és que algú, alguna vegada, em digués que no vaig adonar-me prou del moment que m’ha tocat de viure. Això ho mantinc i, si voleu, en faig una mena de lema».

El llibre és un passeig de més de cinquanta anys de creació poètica d’una escriptora total que es reconeix, per damunt de tot, poeta, i que ha bastit una de les obres més sòlides i singulars de la literatura catalana del nostre i de tots els temps.

Escriptors i paisatge

És un cicle de natura i literatura, que convida als assistents a conèixer les obres literàries de fins a 10 autors de prestigi. A la vegada, obre la porta a conèixer els entorns naturals on passa l’obra o on el seu autor s’ha inspirat.

En aquest cas, la sortida relacionada es farà el dia 15 de febrer per Sant Llorenç, el Marquet i el Pont de la Roca.

-Publicitat-