Figuretes de vidre torna al Teatre del Sol

0
figuretes vidre teatre sol sabadell

Del 9 de novembre al 25 de desembre de 2019
Teatre del Sol. Sol, 99
Ds: 21.30 h / Dg: 18.00 h
Entrades: 14 € / reserves online

Figuretes de vidre

Text: Tennessee Williams
Direcció: Equip de direcció del Teatre del Sol

Abandonada pel seu marit, Amanda es consola amb records de la seva vida anterior, més feliç, quan era perseguida per “pretendents”. El seu fill, Tom, que treballa a un magatzem, voldria escapar de l’abraçada asfixiant de la seva mare i viure l’aventura, mentre que Laura, la seva tímida filla, només viu per a la seva col·lecció de figuretes de vidre i els seus records, incapaç de relacionar-se.

Figuretes de vidre o l’evocació de la soledat i l’amor perdut de Tennessee Williams, és una de les seves obres més poderoses i emocionants. Amb aquest joc de records, Williams ens transporta a mons privats on els desitjos i anhels s’enfronten a la dura realitat.

Amanda Wingfield: Montse Martínez
Tom Wingfield: Enric López
Laura Wingfield: Jèssica Martín
Jim O´Connor: Jordi Ramoneda

Durada:  1h 45 min.

figuretes de vidre

-Publicitat-