Katalin Varga

0
katalin varga cineclub sabadell filmoteca

Dijous 5 de desembre del 2019
Cineclub Sabadell. Plaça de l’Imperial
Sessions: 20.00 i 22.30 h
Entrada: 6 € / Club Week&: 5 €

Katalin Varga (Katalin Varga, 2009)

De: Peter Strickland
Durada: 81 min

FILMOXARXA. FILMOTECA DE CATALUNYA | CINEMA PER DESCOBRIR. REGNE UNIT

Pel·lícula debut del realitzador britànic Peter Strickland que, amb 35 anys, va decidir invertir uns diners deixats en herència pel seu oncle, 25.000 lliures, per anar-se’n a Romania i rodar aquesta pel·lícula en hongarès, un idioma que desconeixia. Tal com explica el Strickland, la Katalin –a qui l’actriu hongaresa Hilda Péter dona una presència enorme– és un personatge bo que es torna dolent: és la història d’una dona repudiada pel seu marit quan aquest s’assabenta que els seu fill és fruit d’una violació.

Sinopsi: Un cop descobreix que no és el pare de l’Orbán, el marit de la Katalin Varga la fa fora de casa. Arran d’aquest fet mare i fill inicien un viatge cap un lloc dels Càrpats per anar a visitar l’àvia malalta. Aquest indret li porta records molt desagradables a la Katalin, degut a què va patir un criminal atac per part de dos homes. La fam de venjança es desferma…

-Publicitat-