Nadales de la Judit i la Meritxell Neddermann

0
nadales judit meritxell neddermann sabadell

Divendres 13 desembre 2019
Cava Urpí. Sant Maties, 5
22.00 h
Entrades: 20 € / compra online

Nadales

Judit i Meritxell Neddermann és reuneixen per gravar Present, un disc de nadales de 8 temes, 7 dels quals són nadales catalanes i una veneçolana.

A Present s’hi troben dos universos musicals que parteixen de la mateixa llavor però que al llarg del seu recorregut han conegut paratges diferents.  Ara es posen en comú per oferir aquestes cançons, buscant una sonoritat nova i lleugera a aquestes melodies que tant s’han sentit i compartit durant el Nadal. L’esperit obert les ha conduït també a incloure una cançó originària de Venezuela, comptant amb la col·laboració d’Ahyvin i Ahylin Bruno. A part d’elles el disc també compta amb els artistes Ferran Savall, Mû Mbana i Aleix Tobias. Les acompanyen Arnau Figueres a la percussió i Miquel Àngel Cordero a la bateria.

Un disc profund i de celebració que aglutina un equip de gent immillorable.

Judit (veu i guitarra) i Meritxell (veu i teclats) nascudes en una família de músics s’han fet un forat dins el panorama musical català, cada una traçant camins diferents. La Mertixell es va formar a l’escola de música de Berkeley (Boston) i en aquests moments es troba en procés de creació del seu primer disc. La Judit ha publicat tres discos on en cada un d’ell ha anat fent passes fins arribar, en aquests moments, a gaudir del reconeixement tan de públic com de programadors a la seva feina.

Meritxell Neddermann: piano, teclat i veu.
Judit Neddermann: veu i pandero
Arnau Figueres: cajón, octapat, plats, tinaja i veu
Miquel Àngel Cordero: contrabaix i veu

Obertura de portes una hora abans. Seient no numerat. Aforament limitat.

-Publicitat-