Akustic Avan, concert solidari

0
akustic avan sabadell

Divendres 17 de gener 2020
Can Balsach. Ctra. de Prats de Lluçanès, 2
19.30 h (19.15 obertura portes)
Entrades: Donatiu: 6 € / Pack 2 adults + 2 menors 16 anys: 12 €

Akustic Avan, concert solidari

Concert acústic organitzat per la Fundació Avan, primera vetallada benèfica de música, amb la participació de trews joves talents.

Intímne

Grup acústic que fa versions del rock i pop clàssic, però també la fusió amb temes propis que aporta màgia musical a l’escenari. Grup a duo format recentment per Jaume Balmes i Izan González.

Elizabeth Taylor

Cantautora castellarenca d’origen americà, ens emocionarà amb les seves versions d’èxits pop i rock del moment i també de la dècada dels 90. La seva veu i la seva guitarra són el “combo” perfecte per amenitzar qualsevol vetllada, interpretant temes des de bandes sonores originals dels films més reconeguts fins els hits del moment.

Lòxias

Grup musical ben jove format per la Júlia, la Núria, l’Angèlica i en Jan, totes elles de Castellar del Vallès. Fa més de dos anys que versionen en acústic música ben variada, èxits en català, castellà, anglès i francès. Veus, una guitarra, un violí, bon ambient i bona música.

La Fundació AVAN dona suport a persones afectades per malalties neurològiques i a les seves famílies oferint atenció multidisciplinària orientada a la millora de la qualitat de vida.

 

-Publicitat-