Carnaval dels animals amb Brodas Bros

0
brodas bros sabadell osv

Diumenge 2 de febrer de 2020
Teatre La Faràndula. República, 33
18.00 h
Entrades: 14, 22, 26 €/ compra online

Carnaval dels animals amb Brodas Bros

A càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès

Un os mandrós s’escapa del Zoo de Nova York i entra en contacte amb els animals salvatges del bosc. Ell porta el seu ritme (hip-hop i slow motion dance) i s’ha d’integrar en un nou entorn (música clàssica). Tot això s’explica a través d’una narradora, un beatboxer, una orquestra simfònica, uns ballarins de hip-hop i… molt d’humor. L’Orquestra Simfònica del Vallès presenta un espectacle-concert en col·laboració amb els Brodas Bros: una proposta per a tots els públics, on la música de Camille Saint-Saëns s’uneix als titelles i a les danses urbanes. El Carnaval dels animals és una faula contemporània sobre la llibertat, l’acceptació de la diferència i l’amistat, i en aquest concert vindrà acompanyada de la Dansa macabra, una obra del mateix compositor amb uns protagonistes molt especials… No tingueu por!

Iván Morales, guió i dramaturgia
Carles Marigó i Jordi Castellà, piano
Guilliam Sons, beat boxer i músic
Phax, slow motion
Eudald Ferré i Arnau Colom, titelles
Brodas Bros, companyia de dansa urbana Lluc Fruitós, Clara Pons, Pol Fruitós, Marc Carrizo i Carlos Carmona
Marta Cardona, concertino i directora
Lluc Fruitós, direcció artística
Rafael Tomico, il·luminació
Sara Manzano, vestuari i producció
Oriol Marcos, producció

PROGRAMA: Camille Saint-Saëns Carnaval dels animals – Dansa macabra

-Publicitat-