Estem voltats de pocavergonyes, nou passi del documental

0
documental colla sabadell

Dimecres 8 de gener 2020
Cinemes Imperial. Plaça de l’Imperial
21.00 h
Entrada lliure

Estem voltats de pocavergonyes, nou passi del documental

El documental sobre la història de la Colla de Sabadell.

Dirigit per Clara Soley amb direcció de Rafel Uyà.

La filmació permetrà descobrir els orígens del grup d’intel·lectuals sabadellenc que va revolucionar la cultura catalana del s. XX, amb moments com es veu al vídeo que recreen la fundació de l’editorial La Mirada, per exemple.

En aquesta ocasió, els personatges d’Armand Obiols, Francesc Trabal i Joan Oliver els representen els actors Pere Martí, Manel Dalmases i Jaume Madaula respectivament.

La producció va a càrrec de l’Ajuntament de Sabadell, el Col·lectiu Pere Quart, la Institució de les Lletres Catalanes, la comissió 100 Anys de la Colla de Sabadell, el Consell Comarcal i la Diputació de Barcelona. El rodatge s’ha fet en diferents punts de Catalunya que van tenir relació amb la Colla, com la Cala Pola de Tossa de Mar i el Marquet de les Roques.

Organització: Col·lectiu Pere Quart

-Publicitat-