La increïble història de la pera gegant

0
pera gegant

Dissabte 11 de gener 2020
Biblioteca Vapor Badia. Tres Creus, 127
11.30 h
Entrada lliure

La increïble història de la pera gegant

Acompanya el Sebastià i la Mitxo en una aventura fantàstica plena de perills, basada en el llibre del mateix títol. A partir de 4 anys en família. A càrrec de Pack Màgic.

A la petita i idíl·lica Vilasol hi viuen dos amics, un elefant que es diu Sebastià i una gata que es diu Mitxo. En Sebastià, la Mitxo i els habitants de Vilasol estan molt tristos perquè el seu estimat alcalde, en Jeremies Severí Bartolomé Olsen, a qui anomenen afectuosament JB, ha desaparegut. Però un bon dia descobreixen una ampolla amb un missatge d’en JB i una llavor estranya. En JB és viu i ha naufragat a l’Illa Misteriosa! Demana que vagin a salvar-lo, però els adverteix que el viatge és perillós. Els acompanyes en aquesta aventura fantàstica?

La projecció té una durada de 88 minuts.

Els menors de 7 anys han d’anar acompanyats.

-Publicitat-