Invisibles enceta la Mostra de Teatre del Ciervo

0
invisibles ciervo

Diumenge 2 de febrer 2020
Teatre El Ciervo. Viladomat,
18.00 h
Taquilla inversa / reserves: 627 769 165 o teatre@elciervo.cat

Invisibles de Guillem Clua

Direcció: Oriol Aliè
Companyia Més que Més Teatre

Sinopsi :
Obra de teatre a càrrec de la companyia Més que teatre de Barcelona
Sinopsi: 6 persones amb unes vides molt complicades, dins d’una societat amb tot el valor per sobreviure. L’egoisme, les mentides, el passat i un parell d’accidents, faran que puguem viure una història que podem veure una dia a la nostra societat, però que solem invisibilitzar. Una obra de Guillem Clua i dirigida per Oriol Aliè sobre la denúncia social és més que representada en aquest drama contemporani

Durada de l’obra: 105 minuts.
Edat recomanada: majors de 16 anys.

Més que Més Teatre

Nova companyia de Barcelona, creada fa menys d’un any, però amb membres amb molta experiència teatral. Dins dels membres hi ha gent amb mes de 20 anys sobre els escenaris i gent més jove però amb estudis teatrals reglats.

 

-Publicitat-