La cantant barbuda, estrena absoluta a Sabadell

0
la cantant barbuda sabadell

Dissabte 25 de gener de 2020
Espai Foc Ventura. Via Massagué, 5-7
21.00 h
Entrada lliure. Cal reservar invitacions al 93 725 17 39

La cantant barbuda, estrena absoluta a Sabadell

Per primera vegada el públic, si és que ve algú, podràs assistir a la lectura dramatitzada d’uns diàlegs inèdits i revolucionaris que formen part de La cantant barbuda. Inèdits perquè mai abans s’han pogut llegir en paper ni veure damunt dels escenaris. Revolucionaris perquè inauguren un nou tipus de teatre: el teatre de l’estúpid.

Pobre Ionesco, la seva Cantan calba empal·lidiria de vergonya al costat de la barbuda! Això ho van escriure a mitges en Feliu Formosa i en Joan Casas. Aquests papers han estat trenta anys dormint en un calaix i en Joaquim Armengol els ha fet un petó als morros i els ha despertat.

Tindreu davant vostre la presència resignada dels autors i les veus còmplices de Gisela Ruiz, Francesc Piñón, Josep Pedrals i Miquel Mallafré. La cosa pot acabar com el rosari de l’aurora.

Autors: Feliu Formosa, Joan Casas

Direcció: Joaquim Armengol

Organització: Comissió 100 Anys de la Colla de Sabadell i Espai FOC

 

-Publicitat-