Xavi Vidal Band presenta Simetria dels canvis

0
xavi vidal band sabadell

Divendres 31 de gener 2020
Cava Urpí. Sant Maties, 5
22.00 h
Entrades: 15 € / compra online

Simetria dels canvis. Xavi Vidal Band

Com un antídot en temps difícils Xavi Vidal ens presenta ‘Simetria dels canvis’, un espectacle basat en les cançons dels seus dos darrers treballs ‘Simetria’ i ‘Canvis’, que són la cara i la creu, com el blanc i el negre o la primavera i la tardor.

Dels espais oberts de la llum mediterrània a la foscor inquietant de la ciutat en temps moguts. Dos àlbums concebuts, escrits, produïts i interpretats de dues maneres molt diferents però del tot complementaries en els quals l’artista és mostra en constant re-invenció, assolint la bellesa sonora i plàstica amb personalitat.

Acompanyat de la seva banda habitual amb arranjaments de la mà d’en Berni Mora per a un espectacle que arriba, traspassa i et fa bategar.

Obertura de portes una hora abans. Seient no numerat. Aforament limitat.

-Publicitat-