Ballant damunt la lluna amb The Penguins. Reggae per xics

0
ballant damunt la lluna

Diumenge 1 de març 2020
Teatre La Faràndula. República, 33
18.00 h
Entrades: 15 € / compra online

Ballant damunt la lluna amb The Penguins

Us ve de gust una estona de ritme i ballaruga? Si la resposta és que sí, estareu d’acord que un dels millors ritmes és el del reggae. És molt difícil estar-se quiet quan aquesta música s’escola per les orelles. I si aquest estil s’aplica a un repertori ben popular i conegut, aleshores és impossible!

The Penguins us ho demostren a Reggae per a xics, un espectacle participatiu, alegre i dinàmic que passa pel sedàs de la música jamaicana cançons populars i d’autor d’arreu de Catalunya. Un concert amb onze músics que us farà redescobrir el “Sol solet” i us portarà fins a clàssics del gènere i en el qual també descobrireu els diferents instruments que s’utilitzen, us ensenyaran els secrets dels ritmes caribenys i, naturalment, també podreu ballar. De fet, us assegurem que no us en podreu estar!

Amb Ballant damunt la lluna estrenen espectacle i enceten una nova aventura, que, amb el combustible dels ritmes jamaicans, farà viatjar el públic més enllà de les estrelles.

Fitxa artística

Intèrprets:
Axel Domingo (veu)
Francesc Puiggròs (veu i trombó)
Xavier Haro (bateria)
Ramon Vagué (baix)
Oriol Serna (guitarra)
Pol Gómez (guitarra)
Sergi Beltran (teclats)
Genís Navarro (trompeta)
Eduard i Francesc Polls (saxo)

Espectacle programat per LaSala

 

-Publicitat-