Black and soul, cervesa negra i música negra

0
black and soul cervesa sabadell

Dissabte 22 de febrer de 2020
Cava Urpí. Sant Maties, 5
Dues sessións: de 19 a 21h i de 21.30 a 23.30 h
Entrada lliure. Cal reservar a sabadellcerveser.cat o via xarxes @sbdcerveser

Black and soul, cervesa negra i música negra

Què tenen en comú una stout i el soul? I una porter i el jazz? El Black&Soul de Sabadell Cerveser, un esdeveniment singular on es maridarà per primer cop a la nostra ciutat cervesa negra amb ritmes d´arrel afroamericana com el soul, el jazz i el funk.

El Black&Soul comptarà amb una selecció de cerveses negres nacionals i internacionals acompanyades per la música en directe de DJ Ohm Sweet Ohm, DJ Xuki i STEEL, el nou projecte de Raynald Colom, una banda on black music contemporània, flamenc i rock fermenten vigorosament per donar un so complex, intens i amb molt de groove.

El Black&Soul forma part de l’Agenda Cervesera de Sabadell, un calendari d´activitats al voltant de la cultura de la cervesa promogut per l´associació cultural Sabadell Cerveser.

-Publicitat-