Cants de mantres Amamantra

0
mantrres nadons

Dijous 6 de febrer de 2020
Sala 3. Centre Cívic de Gràcia. Plaça del Treball, 1
16.00 h
Entrada lliure. Reserves al 686 848 539 o noemi.martin@femmeveu.com

Cants de mantres Amamantra

Cada quinze dies, es farà una sessió de cants de mantra especial durant la lactància, per ajudar les mares i pares a estar més relaxats amb  els seus nadons.

Els mantres són una forma de meditació que es basa en la repetició de frases o paraules que poden dir-se cantant. És un mètode per concentrar-se, estar en presència, relaxar… Unit a la lactància o a el joc amb el nadó, ajuda a gaudir d’una manera més relaxada d’aquests moments compartits. També pot ajudar-nos en moments en què el nostre nadó plora, no pot adormir-se o per algun motiu està inquiet.

Amamantra és una trobada quinzenal gratuïta, per a mares o pares i els seus nadons. que tindrà lloc cada dos dijous al Centre Cívic de Gràcia (Sabadell). Es recomana portar una mica d’aigua per prendre durant la sessió, roba còmoda i, si es desitja, el coixí de lactància o manteta per deixar el nadó a estoretes.

A càrrec de Femme Veu.

-Publicitat-