La fotògrafa Andrea Torres Balaguer (Barcelona, 1990) explora les relacions que s’estableixen entre la feminitat i la natura a través del simbolisme i la transcripció del somnis, a partir del realisme màgic i la teoria de la psicoanàlisi.

Les seves imatges experimenten amb el conscient i el subconscient, amb els límits entre la realitat i la ficció, creant obres que suggereixen relats i conviden a interpretar-les.

En el procés del seu treball podem veure com l’univers oníric va desapareixent per donar lloc, quasi exclusivament, a la figura femenina, que eclipsa aquelles històries carregades de personatges i es presenta, sola, davant i darrere de la càmera fotogràfica.

Inside The Unknown, inaugurada al Museu Can Mario de Palafrugell, resseguia l’evolució artística de l’autora i apuntava els nous camins que la jove fotògrafa acabava d’iniciar. Aquesta mostra reunia prop de cinquantra fotografia realitzades entre els anys 2013 i 2019 i ha va estar comissariada per Glòria Bosch i Mercè Vila.

Resultado de imagen de andrea torres balaguerBona setmana
-Publicitat-