El meu veí Totoro, cinema d’animació

0
el meu veí totoro sabadell cinema

Dissabte 29 de febrer 2020
Espai Cultura Fundació 1859. D’En Font, 25
18.00 h
Entrades: 3 € (menors de 2 anys, gratuït)

El meu veí Totoro

Satsuki i Mei són dues nenes que es muden amb el seu pare a una nova llar al país, mentre la seva mare es recupera d’una malaltia en un hospital pròxim. Per a la seva sorpresa, aviat descobreixen que comparteixen aquesta casa amb algunes criatures bastant inusuals i amb uns veïns molt estranys, entre ells el Totoro, un esperit del bosc. Quan sorgeixen els problemes, els seus nous amics les ajudaran a redescobrir l’esperança.

El meu veí Totoro és una de les pel·lícules insígnia del famós estudi Ghibli, de l’oscaritzat director Hayao Miyazaki (El viatge de Chihiro, La princesa Mononoke, El castell ambulant…), i del cinema d’animació japonès en general. L’any 2018 la cinta va celebrar el seu 30 aniversari, i va tornar a ser projectada als cinemes d’arreu el món.

Direcció: Hayao Miyazaki.
País: Japó.
Any: 1988.

Idioma de projecció: Versió doblada al català.
Duració: 83 minuts.
Edat recomanada: Tots els públics.

-Publicitat-