Els dies mentits. Cia Sala FlyHard

0
els dies mentits flyhard estruch sabadell

Divendres 21 de febrer 2020
Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 10 € / compra online

Els dies mentits. Cia Sala FlyHard

A partir de dones reals i anònimes i la seva experiència, Marta Aran ha escrit Els Dies Mentits, un monòleg que parla de l’absència d’orgasmes en les relacions sexuals i del tabú que això suposa en una societat on cal tenir una sexualitat plena per sentir-se integrat. Un text escrit des de les mentides que ens diem i ens diuen interpretat per Lara Salvador. Dies Mentits és un monòleg aporta una visió distesa i plea d’humor sobre la sexualitat que interpel·la especialment al públic jove.

La dramaturga i directora Marta Aran torna a parlar d’un tema tabú: el plaer sexual femení i les mentides que diem per complir un rol en la societat sexualitzada en què vivim. Lara Salvador, guanyadora del Premi BBVA 2018 per Alpenstock, brilla a l’escenari, i la crítica destaca la seva gran capacitat per connectar amb el públic plantejant el tema des de l’humor i creant una interacció molt directa.

Fitxa artística

Dramatúrgia i direcció: Marta Aran
Repartiment: Lara Salvador
Ajudant de direcció: Muguet Franc
Escenografia i vestuari: Elisenda Pérez
Disseny de llums i espai sonor: Xavi Gardés
Imatge espectacle: Marta Font
Projeccions vídeo: Alejo Levis
Fotografia espectacle: Roser Blanch

Col.laboradors:

Una producció de: Flyhard Produccions / Sala Flyhard. Amb el suport de: ICEC – Institut Català de les Empreses Culturals i ICUB – Institut de Cultura de Barcelona.

Amb el patrocini de Gramona i la col·laboració de Llibreria Montseny

-Publicitat-