Escrit en sang. Mostra de teatre del Ciervo

0
escrit en sang ciervo teatre sabadell

Dissabte 8 de febre de 2020
El Ciervo Teatre. Viladomat, 26
22.00 h
Entrades: taquilla inversa /  reserves: 627 769 165  o teatre@elciervo.cat

Escrit en sang

Una història d’horror sobrenatural de caire experimental on els vampirs són reals i es confonen entre els membres d’una societat devastada pel canvi climàtic i un sistema injust i desigual, que intenta de nou establir el seu sistema i societat just en el moment abans en el que tot es va esguerrar, mentre que els vampirs creen estranys cultes al seu voltant rendint veneració a la nova sang .
Ara G3 Teatre torna amb una nova fantasmagòrica història d’horror en un futur distòpic inspirada en pel·lícules com “Only Lovers Left Alive” o “B yzantium”, així com de més clàssiques com “The Hunger”, “The Lost Boys” o “The Addiction”.
Escrit en Sang és un espectacle estrenat el passat 18 de gener del 2020 als Lluïsos Teatre de Barcelona.

Repartiment

Gideon – Jan Zawisza
Mallory – Noemí Hernàndez
Agana – Anna del Campo
Corentina – Júlia Costa
La Convidada – Marta Martínez-Seara
El Convidat – Sergio Navarro

Equip creatiu

Disseny de vestuari – Anneke Necro (Mantis Lab)
Text i Direcció – Xavier Quero

Durada de l’obra: 85 minuts.
Edat recomanada: majors de 14 anys.
Idioma: Català.

Sorgits de l’assignatura de Pràctiques d’escenificació del primer curs a l’ESAD Eòlia, és el projecte del dramaturg i director Xavier Quero, amb el que van presentar el seu primer projecte professional: Stronghold, per diverses poblacions de Catalunya, i posteriorment a la barcelonina Sala Fènix el Juliol del 2018, a la qual van tornar un any després amb Metalhamer . Darrerament han estrenat, gràcies a les beques de creació dels Lluïsos de Gràcia amb col·laboració de La Perla 29, el seu nou muntatge: Escrit en Sang.
G3 Teatre té la vocació de donar veu a personatges oblidats i fer un walk on the wild side de la societat, des de personatges de novel·la de fulletó, passant per noies de barri de barris oblidats de les nostres ciutats fins als punks desarrapats. Un prisma on conflueix la cultura acadèmica fins a tota mena d’influències pop.
Guanyadors de la primera beca de residències teatrals 2019-2020 dels Lluïsos de Gràcia amb el suport de La Perla 29 , G3 Teatre ens presenten el seu nou espectacle de creació: “Escrit en Sang”, un text a partir de “Das Kapital” , l’obra cabdal del filòsof i economista Karl Marx.

Projectes realitzats:
– Stronghold (2018)
– Metalhammer (2019)
– Escrit en Sang (2020)

Mostra de Teatre de El Cievo

Invisibles. Més que teatre. 12 de febrer

Escrit en Sang. G3 Teatre. 8 de febrer

És el nostre secret. Fata Morgana. 15 i 16 de febrer

Metalhammer- G3 Teatre. 29 de febrer

-Publicitat-