La cantant barbuda repeteix a l’espai Foc Ventura

0
la cantant barbuda sabadell

Divendres 21 de febrer de 2020
Espai Foc Ventura. Via Massagué, 5-7
21.00 h
Entrada lliure. Cal reservar invitacions al 93 725 17 39

La cantant barbuda, estrena absoluta a Sabadell

Nova oportunitat d’assistir a aquesta divertidíssima obra literària escrita 30 anys enrere, formada per diàlegs inèdits i revolucionaris. Inèdits perquè mai abans s’han pogut llegir en paper ni veure damunt dels escenaris. Revolucionaris perquè inauguren un nou tipus de teatre: el teatre de l’estúpid.

En el seu moment es va presentar al premi  Pere Quart d’Humor i Sàtira, que va quedar desert. El Feliu Formosa, diu amb sentit de l’humor “Al Joan i a mi, doncs,  podem dir que  no ens va passar davant ningú.”

Pobre Ionesco, la seva Cantan calba empal·lidiria de vergonya al costat de la barbuda! Això ho van escriure a mitges en Feliu Formosa i en Joan Casas. Aquests papers han estat trenta anys dormint en un calaix i en Joaquim Armengol els ha fet un petó als morros i els ha despertat.

Tindreu davant vostre la presència resignada dels autors i les veus còmplices de Gisela Ruiz, Francesc Piñón, Josep Pedrals i Miquel Mallafré. La cosa pot acabar com el rosari de l’aurora.

Autors: Feliu Formosa, Joan Casas

Direcció: Joaquim Armengol

Organització: Comissió 100 Anys de la Colla de Sabadell i Espai FOC

 

-Publicitat-