La rambla de les floristes

0
rambla floristes sabadell principal

Diumenge 9 de febrer de 2020
Sant Pau, 6
18.00 h
Entrades: 10 € / compra online

La rambla de les floristes

De Josep M. de Sagarra

Arriba al Teatre Principal un dels grans muntatges del TNC d’aquesta temporada. L’actriu terrassenca Rosa Boladeras protagonitza aquest text de Josep Maria de Sagarra amb direcció de Jordi Prat i Coll, que la temporada passada va obtenir un gran èxit de crítica i públic amb Els Jocs Florals de Canprosa.

Boladeras és l’Antònia, la florista que des de la seva parada de la Rambla veu passar la societat barcelonina davant dels seus ulls. Sagarra retrata amb molt afecte la Barcelona del segle XIX, just abans de l’esclat de la revolució de la Gloriosa de 1868, a través d’aquestes dones -les floristes- que tot ho veuen i tot ho senten, testimonis privilegiats d’un món que és a punt de desaparèixer. Prat i Coll porta el muntatge fins a la Rambla del segle XXI, i entre l’extens repartiment cal destacar la presència de l’actriu sabadellenca Marina Gatell. Un clàssic català imprescindible i un homenatge al carrer més cèlebre de Barcelona.

Fitxa artística

Jordi Prat i Coll, direcció
Dani Espasa, composició i direcció musical
Clara Altarriba, David Anguera, Albert Ausellé, Rosa Boladeras, Marina Gatell, Berta Giraut, Antònia Jaume, Davo Marín, Carme Milán, Albert Mora, Carol Muakuku, Albert Pérez, Xavier Ripoll i Jacob Torres, repartiment

-Publicitat-