L’hostal de la Mirandolina

0
hostal mirandolina teatre sant vicenç sabadell

Dissabte i diumenges, 8, 9, 15, 16, 22 i 23 de febrer 2020
Teatre Sant Vicenç. Montllor i Pujal, 103
Ds. 22.00 h / Dg: 18.00 h
Entrades: 12 € / compra online

L’hostal de la Mirandolina

La Mirandolina és una noia jove que hereta l’hostal del seu pare, que ha mort fa relativament poc. Això la posa en una situació aparentment poc habitual: una dona que es manté a ella mateixa i que no necessita cap home per sobreviure. I per rematar-ho, que no creu en l’amor romàntic, que és molt més pràctica precisament perquè valora la seva situació de llibertat, i que no té cap intenció de casar-se.

Però una tarda arriba un client que sembla no voler-ne res i la Mirandolina decideix fer-lo caure. A partir d’aquí arrenca una lluita entre dues bèsties tocades per la passió, l’amor i el joc de la seducció.
Autor: Carlo Goldoni

Direcció: Xeui Jiménez

 

 

 

 

 

 

Horari

dissabtes a les 10 del vespre i diumenges ales 6 de la tarda

-Publicitat-