Madres de la Plaza de Mayo, espectacle de foc i música

0
madres de mayo bruixes del nord sabadell

Dissabte 29 de febrer de 2020
Plaça del Racó del Campanar
20.00 h
Entrada lliure

Madres de la Plaza de Mayo, espectacle de foc i música

Homenatge al col·lectiu de dones valentes que han canviat la història del seu país per tal de mantenir la memòria sobre les persones desaparegudes de l’Argentina.

A càrrec de Bruixes del Nord.

Qui són les Bruixes del Nord?

Va néixer espontàniament a partir d’un grup de dones que formaven part de les Associacions de veïns de Torreguitart i Ca N’Oriach i que sempre s’havien mogut entre els Diables de Can Deu i el Drac de Sabadell. Amb la intenció de crear una versió femenina dels diables, i amb la decidida determinació d’impulsar esdeveniments de caire solidari per causes justes i de participar i formar part de l’ampli ventall d’activitats culturals de la ciutat, van ser les pioneres a Catalunya en crear un grup de correfoc, exclusivament per dones.

-Publicitat-