El món al revés, Miquel Gomà a la Cava Urpí

0
miquel goma cava urpi sabadell

Dissabte 15 de febrer de 2020
Cava Urpí. Sant Maties, 5
22.00 h
Entrades: 15 € / compra online

El món al revés, Miquel Gomà

Concert de presentació en elèctric del ‘El món del revés’ projecte en solitari del sabadellenc Miquel Gomà. Músic amb un àmplia trajectòria professional com intèrpret i docent, obté el Grau Superior en interpretació del piano pel Conservatori Superior de Música del Liceu, així com el Màster en Pedagogia Musical per l’ESMUC.

Després del seu pas com a teclista per diferents formacions dins el blues i el rock com Hardreams, Alberikus Blues Band, Amadeüs i Tremendos, sent la necessitat de donar sortida a un grapat de cançons pròpies que amb els anys s’han anat acumulant en un calaix. Per a la seva gravació s’encarrega de les veus principals més enllà dels teclats i és acompanyat a la guitarra per David Garcia (Giant Rev), al baix per Víctor Manjarín (Blues Captain), a la bateria per Vicenç Escobairó (Alberikus Blues Band) i amb la col·laboració al saxo de Jordi Sans. El disc s’enregistra a cavall del Wheel Sound Studios i els Dante Estudios, mesclat i masteritzat per Isra Ramos.

A ‘El món del revés’ podrem escoltar onze cançons en català amb una clara influència de la música rock d’artistes com Bon Jovi o Bryan Adams, amb solos, riffs, tornades enganxoses i molta melodia.

-Publicitat-