És el nostre secret. Mostra de Teatre del Ciervo

0
nostre secret fata morgana teatre ciervo sabadell

Dissabte 15 i diumenge 16 de febrer de 2020
El Ciervo Teatre. Viladomat, 26
19.00 h
Entrades: taquilla inversa /  reserves: 627 769 165  o teatre@elciervo.cat

És el nostre secret. Fata Morgana

Obra que combina comèdia, drama i thriller. Escrita i dirigida per Pol Borrell, que també forma part del repartiment, el muntatge està interpretat per Carolina Blanco, Roger Buendia, Sandra Esteban, Míriam Lladó i Gerard Morcillo.

Explica la història de sis cosins que no es reunien des que eren petits i que queden per dinar plegats. Un d’ells, en Joan, li pega a un altre. Els motius només els dos implicats els saben, però la Jana està resolta a descobrir-ho.

Autor i director: Pol Borrell Falcó
Intèrprets:
Carolina Blanco
Pol Borrell Falcó
Roger Buendia
Sandra Esteban
Míriam Lladó
Gerard Morcillo.

La companyia

Fata Morgana Teatre és una associació juvenil amb base a Rubí que va néixer l’any 2016. Des d’aleshores ha actuat per diferents teatres de la província de Barcelona i ha participat en diversos festivals de microteatre.

Perquè el nom de la companyia és Fata Morgana Teatre? Tenim dues raons. La primera per referir-se a la fada Morgana, personatge essencial i fascinant de les llegendes Artúriques. I l’altra? Així com hi ha un fenomen òptic anomenat així que distorsiona la percepció dels objectes que observem a la llunyania (i, per exemple, ens pot fer veure un vaixell volar a l’horitzó), creiem que el teatre és una representació il·lusòria del món, que no per ser il·lusòria és menys certa.

 

-Publicitat-