Premis VOC 2020. Mostra d’Audiovisual en català

0
voc 2020 omnium sabadell curtmetratges

Dimecres, 12 de febrer de 2020
Cinemes Imperial. Sala 5. Pl. Imperial, 4
19.00 h
Entrada lliure

Premis VOC 2020. Mostra d’Audiovisual en català

Una mostra que es veurà a més de 30 seus dels Països Catalans i d’Europa, i que combina curts de ficció i documentals. Entre les peces, ‘Hawaii’ i ‘Vaca’, candidates a millor curtmetratge de ficció als Premis Goya; ‘Savis de l’horta’, un documental que ha rebut 18 nominacions i 9 premis; i ‘Negre de Merda’, provinent del DocsBarcelona.

Els espectadors podreu votar el premi del públic al millor curtmetratge documental, i el premi del públic al millor curtmetratge de ficció.

En aquesta edició, la Mostra té com a finalistes 10 curtmetratges de ficció i 4 curtmetratges documentals que competiran pels diferents premis del certamen:

Premi del jurat al millor curtmetratge documental, dotat amb 4.000 €
Premi del públic al millor curtmetratge documental, amb 1.000 €
Premi del jurat al millor curtmetratge de ficció, amb 4.000 €
Premi del públic al millor curtmetratge de ficció, amb 1.000 €.

El VOC s’estén pel territori

Enguany, el VOC es podrà veure a més de 30 municipis repartits per tot el territori català i també en algunes ciutats europees, com Munic. Cada sala programarà dues sessions d’una hora i mitja, o bé, com a Sabadell, una única sessió amb pausa entremig. El públic assistent tindrà butlletes per votar el millor documental i la millor ficció: d’aquí en sortiran els Premis del Públic.

Organitza: Òmnium Cultural.

-Publicitat-