Vespres amb Manu Guix a la Cava Urpí

0
manu guix cava urpi sabadell

Divendres 14 febrer, 27 març i 24 abril 2020
Cava Urpí. Sant Maties, 5
22.00 h
Entrades: 20 € / compra online

Vespres amb Manu Guix

Tres concerts diferents en companyia del polifacètic Manu Guix que torna a la Cava Urpi amb motiu del desè aniversari d’UiU Promotors per recordar el seguit de concerts que va fer el 2018 amb gran èxit. El que havia de ser un únic concert es va convertir en una autèntica ‘temporada’ de cinc sessions, totes amb les entrades exhaudires.

Una nova oportunitat, doncs, per veure aquest music i compositor polifacètic, en un format íntim i pròxim, aprofitant les característiques de la Cava Urpi. Només ell, la seva veu i el seu piano. I, sobretot, la passió per la música que l’ha portat des de l’acadèmia del programa televisiu ‘Operación Triumfo’ fins a la direcció musical d’espectacles d’èxit com ‘La jaula de las locas’ o ‘La tienda de los horrores’, passant per la composició de músicals com ‘El petit príncep’.

Obertura de portes una hora abans. Seient no numerat. Aforament limitat.

-Publicitat-