[Des]encuentros a l’Alternativa Teatre

0
desencuentros alternativa teatre

Dissabte 7 i diumenge 8 de març 2020
Alternativa Teatre. Marià Aguiló, 22
Dss: 22:00h / Dg 19:00h
Entrades: 12€ / reserva online

[Des]encuentros

Aquesta obra és el resultat d’un viatge creatiu de més d’un any i mig. Neix de la improvisació i en la qual es van escriure més d’una vintena històries que serien reescrites, reordenades o descartades, fins a trobar la selecció final que conforma l’obra.

Anabel Riquelme i Jesús Luis Jiménez donen vida a aquestes escenes interpretant 8 personatges principals cada un d’ells, fent salts en el temps, formats i gèneres. Una posada en escena minimalista en què els actors estaran recolzats únicament per jocs de llums i músiques.

A la feina en la direcció d’Alejandra Jiménez se sumen les col·laboracions de Franco Maestrini i Montse Bonet aportant propostes de treball corporal.

Un match a Tinder, el consol d’un amic, conflictes per pagar un compte, les dificultats d’una mare soltera, la màgia de l’estiu, una relació tòxica, un retrobament … Escenes d’edats i generacions diferents formen un collage de relacions entre homes i dones, on es mostren temes com la incomunicació, l’arrogància, el masclisme i l’amor, la posició de voler cuidar l’altre i el no deixar-se cuidar …

Repartiment: Anabel Riquelme i Jesús Luís Jiménez
Direcció: Alejandra Jiménez-Cascon
Asistent: Lucia Viedma
Dramatúrgia: Anabel Riquelme, Jesús Luís Jiménez i Alejandra Jiménez-Cascón
Col·laboració: Franco Maestrini i Montse Bonet
Disseny gràfic: María Montolino

Idioma: castellà/català
Durada: 60 ‘

 

-Publicitat-