Sonido mosca. Cicle de cinema documental musical

0
sonido mosca cicle cinema documental sabadell

Dijous 5 de març de 2020
EstrucBar. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrada lliure

Sonido mosca (2019). Cicle de cinema documental musical

Dirigit per de Nando Caballero

Durada: 107’

Documental situat als anys 60 que partint del Poble Sec (Barcelona), ens explica la història dels mítics amplificadors per instruments Sinmarc i del grup de rock Los Salvajes. Pel camí d’aquest musical viatge, també fem parades amb moltes de les formacions més contundents i pioneres del rock de l’època a Barcelona, i donem una ullada al negoci musical que just acabava de començar. Una visió social i musical d’una dècada mítica.

El documental és un sincer homenatge als amplificadors a vàlvules i als inicis del rock a Barcelona. Es centra en Los Salvajes, però també compta amb la presència de membres de les bandes més interessants dels seixanta (Los Cheyenes, Los NO, Los Polares…), músics i bandes actuals, periodistes musicals, tècnics de so, directors musicals de les discogràfiques de l’època … I sobretot, la participació d’Avelino Costa, soci fundador de Sinmarc amb Felip Colominas i responsable del disseny dels amplificadors de la marca.

Programa del cicle

6 de febrer – “Champán para todos” de Lola Lapaz
5 de març – “Sonido mosca” de Nando Caballero“
2 d’abril – “Adrià Puntí” de Xavier Puig i Raimon Fransoy
7 de maig – “El passat és un error” de Vicenç Ferreres
4 de juny – “The Bass of Women” de Joana Fornós

 

Cicle de cinema documental musical

El primer dijous de mes, de febrer a juny, podrem veure al Bar de l’Estruch una mostra recull de cinc produccions recents per als amants de la música que vulguin descobrir històries apassionants i properes de l’escena independent.

-Publicitat-