Hi haurà un abans i un després del Covid-19. O potser no hi ha un després, perquè no és que alguna cosa acabi sinó que més aviat comença. Potser el que hem fet és obrir un nou cicle que ens farà replantejar moltes coses o fins i tot canviar de paradigma. Sembla que hem despertat consciència. La d’acceptar que vivim en un món que no ens agrada. Ara només ens cal reconèixer que si no ens en fem responsables, cada un de nosaltres i prenem mesures, les conseqüències ens arrossegaran a tots. I no és que vulgui ser alarmista, ni catastrofista. Més aviat realista.

Mirem cap a on mirem, les estructures antigues trontollen. Segurament perquè porten massa temps immovilitzades. Probablement perquè estan fetes des d’una perspectiva excessivament limitada (és a dir, pensant només en el benefici de pocs). Res dura per sempre i les coses necessiten revisar-se, renovar-se, millorar-se. Perquè si no ho fem, els canvis vindran per sorpresa.

En aquests moments estranys he decidit canviar de rumb. Després de més de deu anys al vostre costat, l’agenda cultural del Week&Sabadell finalitza el seu recorregut. Ha sigut molt bonic, enormement gratificant i enriquidor. Compartir i posar en valor tot allò que s’ha fet al sector cultural ha omplert de sentit la meva feina. Us admiro. Per la perseverança i insistència, la creativitat i les idees, l’optimisme i l’energia, per creure en allò que feu. Gent de la cultura, no defalliu! Sou far que il·lumina.

Nosaltres seguirem treballant pel sector des d’altres llocs. Entenent llocs en el sentit més ampli.

Moltíssimes gràcies per tot!!!

Gemma Cascón
Editora

30/08/2020

-Publicitat-

2 COMENTARIS

  1. Hom pot canviar de rumb. Millor : cal canviar de rumb quan un camí se’ns fa massa recte, previsible i l’horitzó va perdent perfil.
    Això però, ni esborra la tremolor de la sortida ni la
    emoció de tantes nits de tendresa i escriptura. Damunt la escuma d’un rumb deixat sovint neix el traç del nou. Sense tensió, ben suaument.