Teatre-Auditori Sant Cugat. Temporada 2021

0

Av. del Pla del Vinyet, 48 08172 Sant Cugat del Vallès

La programació inclou 13 espectacles ajornats a causa de les restriccions durant la passada temporada i 10 propostes noves com el concert especial amb motiu del Dia Internacional de la Dona La revolució de la tradició protagonitzat pels grups Marala, Tarta Relena, Paula Grande i Anna Ferrer, els concerts de clàssica de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat Música de pel·lícules de la mà dels germans Saltor i el concert núm. 1 de Txaikovski amb Cristina Casale i sota la direcció d’Edmon Colomer, l’òpera Tosca, de Giacomo Puccini dins el cicle Òpera a Catalunya, el concert de Miki Núñez programat en col·laboració amb el Consell de Joves 13/16, que es va posar a la venda al desembre i que ja ha exhaurit les entrades, l’obra de teatre Els Brugarol de, i amb, Ramon Madaula, la màgia del Mag Lari,  l’espectacle de dansa L E V E de la Cia. Sibèria que va fer la residència artístico-tècnica al Teatre-Auditori al juliol del 2020 i dos espectacles de circ contemporani: Fins i tot la foscor (25è Circ d’hivern de l’Ateneu Popular Nou Barris) i Estat d’emergència, la Producció Nacional de Circ impulsada per la Generalitat.
 
Completen la programació de la temporada els espectacles que han estat ajornats amb motiu de restriccions durant la pandèmia: Lazarillo de Tormes, Manel,  Una història real, Sopa de Cabra, El Kanka, Crimen y telón, el concert benèfic d’El Pot Petit, Crimen y telón, IT Dansa, Alicia Alonso Gala CentenariEl pare de la núvia… i potser del nuvi, Cantajuego, Maria Antonieta del Malandain Ballet Biarritz i Jorge Blass.

-Publicitat-