Lumínic Festival 2021. Sant Cugat del Vallès

0

18 de març al 2 de maig de 2021. Sant Cugat del Vallès

Universos paral·lels

El Festival Lumínic està format per exposicions, xerrades, tallers i taules rodones d’autors consagrats i emergents, tant nacionals com internacionals.

El multivers és un conjunt hipotètic de múltiples universos més o menys independents i que inclouria el nostre. De vegades, els diferents universos del multivers reben el nom d’universos paral·lels. El desenvolupament de la física quàntica i la cerca d’una teoria unificada (teoria quàntica de la gravetat), juntament amb el desenvolupament de la teoria de cordes, han fet entreveure la possibilitat de l’existència de múltiples dimensions i diversos universos. L’estructura del multivers, la natura de cada univers i les relacions entre els diferents components, depèn de la hipòtesi de multivers considerada.

A partir d’aquesta definició es desenvolupa una linea argumental de la segona edició del Lumínic Festival, basada en la creació de realitats paral·leles a partir de la fotografia, treballant temes com les diferents capes de la realitat, concepció de l’espai-temps, generació de realitats alternatives i la imatge latent entre d’altres.

roger ballen Take off _2012.jpg
Asylum of the birds. Roger Ballen
-Publicitat-