A taula, tot el que succeeix i passa al voltant d’una taula

0
a taula
  • Exposició dels tallers infantils d’art de l’Escola Illa
  • Oberta fins el 22 de gener
  • Sala 2 del Casal Pere Quart. Rambla, 69.
  • Dll a dv de 9 a 19h / Ds, dg i festius: de 11 a 14.00 i de 18 a 19.00 h
A taula

Sota aquest títol, els alumnes dels tallers infantils de l’Escola Illa han estat treballant i experimentant al voltant del menjar i els seus rituals. Un projecte on la taula apareix com un element central al voltant de la qual es generen diferents accions i relats, però també com un lloc d’una gran plasticitat i materialitat.

Una experiència transversal i incerta que ha donat com a resultat els treballs que podem veure en aquesta mostra.

Safari de dibuix i pel·lícules

D’altra banda, també veurem exposats els dibuixos del Safari de dibuix, visitant el Mercat Central de Sabadell i unes pel·lícules que els alumnes dels diferents tallers infantils han realitzat imaginant possibles accions i històries que succeeixen al voltant de la taula i el ritual del menjar

T’interessen els tallers d’art? Aquí tens les noves propostes

-Publicitat-