Assemblea Metropolitana Manifesta15

El procés ciutadà deliberatiu estarà format per 60 persones elegides per sorteig mitjançant inscripció prèvia i estarà vinculada a la Biennal Manifesta amb la participació de 12 ciutats de la regió metropolitana de Barcelona, entre elles Sabadell.

Com podem crear espais a la regió metropolitana que impactin positivament en la cultura?

Com ho podem fer mentre adoptem un estil de vida més respectuós amb el medi ambient?

Es busquen persones interessades en la transició ecosocial, l’art, les polítiques culturals i/o la metròpoli i les polítiques metropolitanes, es busquen artistes independents i/o gestors/es culturals, persones que pertanyin a organitzacions socials, culturals i/o ecologistes locals  i hauran de ser exclusivament d’alguna de les 12 ciutats triades per al procés com són Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, Mataró, Sabadell, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Sant Cugat del Vallès i Terrassa. 

L’Assemblea constarà de tres trobades presencials de debats de 9.00 h a 14.00 h els dies:

  • 21 de març (Barcelona)
  • 25 d’abril (Sabadell)
  • 23 de maig (L’Hospitalet)

Les persones participants rebran 50€ bruts per cada sessió i hauran d’assumir el compromís d’assistir a les tres. En aquestes sessions es faran debats dinàmics i es vetllarà per desenvolupar continguts col·laboratius per una proposta compartida.

Resultats i conclusions

Els resultats i conclusions es mostraran durant la Biennal Manifesta el mes de novembre d’aquest any i es desenvoluparan tallers i altres programes com a resposta al treball de l’Assemblea. A més, aquesta proposta abordarà la confluència de tres aspectes essencials: la cultura, l’ecologia i l’àmbit metropolità.

Aquest projecte està s’emmarca dins la Capital Europea de la Democràcia 2023-2024 i està organitzat per Manifesta 15 Barcelona amb la col·laboració del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB).

Inscripcions del 30 de gener al 23 de febrer de 2024

Més informació

-Publicitat-