La Quartera Teatre aposta pels textos polítics i socials

0
la quartera teatre
Presentació cicle de teatre. Foto: La Quartera

La Quartera Teatre ha presentat la nova programació trimestral d’una cicle de teatre que aposta pels textos polítics i socials i per les companyies joves.

Escales, de Carles Vidal. Divendres 19 de gener. 

Una obra que es pregunta sobre les paternitats absents i també aquelles que es fan presents però a les qual no hi tenim accés. Parla també de la relació entre dues dones.
Un espectacle molt valent i honest, i molt generós per part de les dues actrius que van treballar el text a partir d’improsivacions, a partir d’una història bastant epistolar entre elles dues.

Ophelia amb PH + First Round. Dissabte 17 de febrer

Una sessió doble de microteatre. Dues obres escrites, dirigides i interpretades per dones.
D’una banda, Ophelia amb PH de la Companyia Tragaluz, que ens presenta una Ofèlia molt més rebel i trangressora. I de l’altra, First Round de la Companyia Las Fritas, una peça marcada per una gran crítica de gènere.

Judes Traït, de Gerard Bidegain. Divendres 9 de març

Un text dramàtic en format monòleg, que fa una relectura de la història del teatre català a partir de la figura del traïdor Judes Escariot, personatge plenament vigent, del qual aporta quelcom nou. Un text que també tracta de la figura del mestre, de la veritat i la mentida, de capgirar el relat.

 

-Publicitat-